Квартири подобово Бориспіль

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Бориспіль, Україна

Квартири подобово Бориспіль

Тисячі людей щодня відвідують Київ і перед більшістю з них, стоїть питання проживання.

 Деякі щасливчики мають друзів або родичів, у яких можна зупинитися на кілька днів, але, на жаль, не всім так щастить. Тут безліч готелів, але це або готелі дуже високого класу, які хоч і радують своїм сервісом, але, на жаль, не балують своєю вартістю, або це готелі низького рівня, де зупинятися, не тільки неприємно, але й дуже дорого.

 

 Ми розкажемо, як отримати домашній затишок за малі гроші.

 

Для тих, хто цінує домашній затишок і вміє рахувати гроші, існує послуга подобової оренди. Звичайно, навіть порівняно недорога і зручна квартира на добу може бути не по кишені деяким гостям столиці. В такому випадку, можна звернути увагу на квартири в передмісті, де ціни нижчі, а сервіс на тому ж рівні, що і в столиці. Оренда тимчасового житла в Борисполі цілком підходить для тих гостей міста, які скористалися авіатранспортом. Головна перевага таких апартаментів полягає в тому, що після виснажливого перельоту немає необхідності добиратися ще кілька годин по міських пробках до орендованого житла.

Знявши навіть на кілька годин таку квартиру Ви можете:

- Відпочити,

-привести себе в порядок

і лише після цього їхати до Києва на екскурсію, ділову зустріч чи прогулянку.

Всі квартири для короткотермінового проживання мають пристойний вигляд. Зняти житло в цьому місті можна в будь-якому зручному районі. А дістатися до Києва можна за якихось 10-15 хвилин на таксі, маршрутному таксі, автобусі. Найближча станція метро всього лише в 5 хвилинах їзди від міста. У якій би квартирі ви не зупинилися ненадовго - всі вони обладнані всім необхідним для проживання. Квартира на добу поблизу аеропорту - це набагато дешевше готелю або квартири в Києві.

Економія суттєва, але не в збиток комфорту. У цьому місті Ви знайдете величезний вибір квартир різного класу і на будь-який смак. А зняти квартиру на декілька днів швидко і без проблем можна на порталі Vlasne.ua.


Що для цього треба?
 

Всього лише Інтернет та бажання. Оренда квартир з Vlasne.ua дає можливість своїм користувачам за кілька хвилин вирішити проблему з проживанням ще до приїзду в місто. Всі тимчасові апартаменти якісно представлені на порталі, що допомагає прийняти правильне рішення. Всі об'єкти, які розміщені на Vlasne, проходять перевірку і лише найдостойніші пропозиції публікуються на сайті. Таким чином, перелік добових квартир на порталі складається з найкращих пропозицій, які зможуть максимально задовольнити потреби клієнтів. Vlasne - це зручний та якісний сервіс. Він дає можливість відчути домашнє тепло і затишок після тривалого перельоту і забезпечує клієнтів хорошим сервісом і комфортом. Все це в безпосередній близькості від столиці. Квартира на добу - це зручна послуга для тих, хто цінує якість і не бажає переплачувати.

Подобово Бориспіль

Квартири Ціни
Inna (подобово Бориспіль) 920 грн.
Смарт квартира подобово, погодинно. (подобово Бориспіль) 1093 грн.
Здам однокімнатну квартиру в центрі (подобово Бориспіль) 920 грн.
Квартира подобово Sleep & Flight (подобово Бориспіль) 1093 грн.
Здам подобово 3-кімн.квартиру Бориспіль (подобово Бориспіль) 920 грн.
Здам подобово 1-кімн.квартиру Бориспіль (подобово Бориспіль) 575 грн.
ПОДОБОВО 1-Я КВАРТИРА В М. БОРИСПІЛЬ (подобово Бориспіль) 460 грн.
Класна квартира в новобудові (подобово Бориспіль) 633 грн.
Квартира в центрі Борисполя подобово (подобово Бориспіль) 805 грн.
3-х кімн. квартира Бориспіль 10хв а / п (подобово Бориспіль) 978 грн.

Ваші платежі захищені

Vlasne гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті